Purici

Aveți probleme cu puricii ?

Ce trebuie Știut?

Puricii sunt o problemă foarte frecventă în casă și pot provoca multe neplăceri. Sunt prezente mai des în locurile în care este ținut un animal de companie (câine sau pisică). Ei fac o mașină și intră în casa ta în acest fel. Ajunși înăuntru, sar apoi prin casă și se așează mai ales în crăpături  , dar și în paturi, îmbrăcăminte, sub covoare etc. Pentru a lupta împotriva puricilor, cel mai bine este să te bazezi pe un expert.

Deși puricii obișnuiau să poarte adesea bacterii și boli, acum este mai puțin cazul. Astăzi ele provoacă în principal pacoste. Puricii adulți vă mușcă pe dumneavoastră și pe animalele dvs. de companie, iar larvele de purici lasă o urmă de pagubă deoarece se hrănesc cu materialul organic al covoarelor, așternutului, draperiilor,… Puricii pot rămâne fără hrană pentru o perioadă și se întorc adesea după o perioadă. 

Bungs Control oferă soluții rapide pentru combaterea puricilor. 
Aici ne puteți contacta:  

Informații

Cum arată un purice?

Cum poți recunoaște un purice? Puricele are o dimensiune de 1 până la 3 mm și are o culoare roșie sau maronie. Există diferite tipuri de purici precum puricii de șobolan, puricii aluniței, puricii de apă sau puricii de om care trăiesc pe pielea umană și pe piei similare de animale, mușcă peste tot și provoacă mâncărime atunci când se mișcă. Puricel uman este încă rar.

Cel mai comun purici din România este puricele de pisică, care se găsesc în principal în casă. El nu trăiește pe corpul nostru, dar când trecem pe lângă purice, va sări și ne va mușca. Prin urmare, mușcătura este de obicei pe picioarele noastre.

De fapt, nici un purici nu trăiește permanent pe gazda lor, ci doar se năpustesc asupra noastră pentru a se hrăni. Pot sări de până la 350 de ori lungimea corpului lor.

Mușcătura de puric

Ați fost mușcat în principal de picioare sau de glezne, iar mușcăturile sunt răspândite pe partea inferioară a corpului.
Ați fost mușcat în pliurile pielii sau în locuri în care elasticul îmbrăcămintei (ciorapi, chiloți) sau cureaua este strâns.
Ai un animal de companie care este neliniştit şi care se zgârie constant.
Mușcăturile de purici au de obicei un punct roșu în centrul mușcăturii.

Aveți probleme cu Puricii?

Nu ezitați să ne contactați