Furnici

Furnicile sau termitele

Cele mai cunoscute insecte

Furnicile pot fi o pacoste, mai ales dacă intră în casa ta. Majoritatea speciilor de furnici de la noi din țară nu prezintă un risc serios pentru sănătate. Cu toate acestea, unele specii pot înțepa sau mușca, iar furnicile faraon pot răspândi boli atunci când caută hrană.

Furnica care provoacă cele mai multe probleme în România este furnica de câmp. Furnicile faraon și furnicile lui Roșii apar și în România și pot provoca pacoste.

 

La urma urmei, o furnică se plimbă peste tot și nu doar în cele mai curate locuri! Numai din acest motiv, cel mai bine este să vă protejați mâncarea împotriva unei invazii de furnici, asigurându-vă că furnicile au cât mai puține șanse posibil de a pătrunde în proprietatea sau casa dvs.

Problema cu furnicile este că rareori ies pe cont propriu. Când vezi una, de obicei sunt mii de altele pe care nu le-ai observat. Numărul mare de furnici nu este doar o problemă, ci poate contamina alimentele și zonele sterile. S-ar putea să fi observat, de asemenea, plăci lăsate: aceasta ar putea fi opera unei colonii de furnici.

Aveți probleme cu furnici?

Nu ezitați să ne contactați