Gândaci de bucătărie

Cum să procedăm?

Ce trebuie Știut?

Gândacii de bucătărie pot transmite ciuperci și bacterii dăunătoare și răspândesc mirosuri neplăcute. Gândacii se reproduc foarte repede, făcându-l rapid un dăunător.

Pentru a distruge și opri inmulțirea lor contactați-ne. Avem produse foarte eficiente înpotriva acetora.

Gândacul poate fi alungat și de apărătoare care vizează insecte. Rețineți că insectele târâtoare, cum ar fi gândacii, sunt mai greu de respins cu un respingător decât, de exemplu, un șoarece. Apoi poate dura puțin mai mult până când toți gândacii sunt alungați.

Informații

Dupa tratament

 Scopul este să vă faceți casa cât mai neatractivă pentru gândaci.

La câteva săptămâni după tratament veți primi un e-mail sau un telefon pentru a verifica eficacitatea tratamentului. Dacă problema nu este rezolvată, putem discuta posibilii pași următori.

 Rețineți că insectele târâtoare, cum ar fi gândacii, sunt mai greu de prins cu o capcană (ex adeziv) decât, de exemplu, un șoarece. Apoi poate dura puțin mai mult până când toți gândacii sunt alungați.

Cum să recunoști gândacul de bucătărie!

Ceva rapid pe jos?Vii acasă seara și vezi ceva repede  un gândac maro sau negru care se târăște departe când aprinzi lumina? 


Are vreun miros? Un gandac emana un miros neplacut. Dacă oferiți adăpost întregii lor familii, chiar poate începe să pute.
S-a mutat brusc praful de cafea? Excrementele gândacului seamănă cu pudra fină de cafea maro. Așa că nu vă înșelați!

Gândacii năpesc de mai multe ori în timpul vieții. Dacă găsiți o larvă, aceasta indică prezența lor.

Aveți probleme cu Gândacii de bucătărie?

Nu ezitați să ne contactați