Deratizare

Combaterea dăunătorilor

Experți în Deratizare

Abordează Problema Rapid, Eficient Și În Siguranță​

Bugs Control oferă servicii de deratizare precum 

Șoareci, Șobolani, Cârtițe sau Păsări de diconfort

Șoareci și șobolani

Prinderea șobolanului implică atât metode cu capcană, cât și metode chimice. Noi oferim o gamă largă de produse impotriva acestora.

Cârtițe

În special în zonele rurale, cârtețele pot provoca daune considerabile grădinii/terenului dumneavoastră creeând tuneluri prin sol.

Păsări de diconfort

Porumbeii sau ciorile sunt o problemă pentru gospodăria omului. In regiunea Neamț avem foarte multe solicitari privind comabterea acestora.

Șoareci și Șobolani

Controlul șobolanilor

Folosind produse chimice implică momeli concepute pentru a ucide șobolani. Trebuie avut grijă pentru a vă asigura că momelile sunt plasate corect și că instrucțiunile de utilizare de pe eticheta produsului sunt respectate cu strictețe. Una dintre cele mai comune tehnici de utilizare a momelii este de a plasa formula de momeală într-o stație de momeală inviolabilă pentru rozătoare, care protejează momeala de expunerea accidentală la animale sau oameni care nu sunt țintă. În situațiile în care șobolanii nu sunt controlați cu produse convenționale, poate fi uneori necesară fumigația încăperilor sau a vizuinilor.

Cârtițe

Controlul profesional este necesar pentru acești dăunători

Metode precum captarea în tunel, gazarea (fosfați de aluminiu) și chiar împușcarea  pot fi folosite de un profesionist pentru a controla acești dăunători. Captarea tunelului trebuie făcută cu grijă, deoarece cârtețele pot detecta cu ușurință distrugerea tunelului și vor evita zona.

Ciori sau Porumbei?

Controlul Păsărilor de dicomfort

Management neletal de combatere ciori ,porumbei , grauri și alte pasari de disconfort.

Doriți o deratizare?

Nu ezitați să ne contactați